Chop Soey, Aerials, Toxicity şarkılarını çok severim.
Ama bir şeyi söylemeden geçemeyeceğim. Adamlar Ermeni olayını büyütmek için propaganda yapıyolar ve mevzunun sürekli güncel kalmasını sağlıyorlar. Yüzyıllar önce olmuş olayları yalan yanlış beyan etmenin ne anlamı varki. Korkudan Türkiye'de konser vermeye gelmiyorlarmış. Sanki burda adım başı ermeni kesiyoruz. Sokaklar falan kan içinde ermeni cesetleriyle dolu sanki. Aksine konsere gelip bu olayın kapanmasına yardımcı olmaları, dostluk, kardeşlik ve müziğin evrenselliği duygularıyla kendi işlerini yapmaları gerekir. Propagandanın bu kadarı da olmaz. Şarkılarını çok seviyorum adamların ama müziği bu işe karıştırmaları çok yanlış. Zaten olayın arkasında başka güçler vardır büyük ihtimalle.
seninle aynı fikirdeyim en iyi şarkıları bence byob,chop suey,toxicity
adamların politikasından nefret ediyorum ama gruptan nefret etmiyorum yanlış anlaşılmasın istenen de bu zaten türklerin bu gruptan nefret etmeleri kin duymaları dolayısıyla da ermenilere kin duymaları sonuç olarak ermenilerin ezik duruma düşürüüp türklerin katil rolü üstlenmesi.İyi müzik yapıyolar ama bana hitap etmiyolar umarım ki bu sorun sonsuza kadar böyle devam etmez ve artık bütün dünya gerçeğin farkına varır başta kukla gibi kullanılan ermeniler...
ya bu adamlara lanet olsun diyorum ama müzikleri çok kaliteli bi yanda vatanım bi yanda müzik çok fena ikilem de kaldım en güzeli şöyle diim A.T.W.A. spiders, aeirals,toxicity diim ama lanet olsun müzklerine diim
Yorum