Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En iyi SOAD şarkısı hangisi?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

soad iyidir de daha bi sürü şarkısı var onların neden almadın ki bu kadar sınır da kaldın

Yorum

aerials ve chop suey zaten pek dinlemem soa ve diğer şarkılarını hiç dinlemem
      birazda milliyetçilik duygularım kabardığından..

Yorum

Chop Soey, Aerials, Toxicity şarkılarını çok severim.

Ama bir şeyi söylemeden geçemeyeceğim. Adamlar Ermeni olayını büyütmek için propaganda yapıyolar ve mevzunun sürekli güncel kalmasını sağlıyorlar. Yüzyıllar önce olmuş olayları yalan yanlış beyan etmenin ne anlamı varki. Korkudan Türkiye'de konser vermeye gelmiyorlarmış. Sanki burda adım başı ermeni kesiyoruz. Sokaklar falan kan içinde ermeni cesetleriyle dolu sanki. Aksine konsere gelip bu olayın kapanmasına yardımcı olmaları, dostluk, kardeşlik ve müziğin evrenselliği duygularıyla kendi işlerini yapmaları gerekir. Propagandanın bu kadarı da olmaz. Şarkılarını çok seviyorum adamların ama müziği bu işe karıştırmaları çok yanlış. Zaten olayın arkasında başka güçler vardır büyük ihtimalle.

seninle aynı fikirdeyim en iyi şarkıları bence byob,chop suey,toxicity

Yorum

Artık sewmesemde lonely day en süper parçaları bence

Yorum

sen döneksin

Yorum

sen döneksin
              ????? ne diosun sen ya ??????

Yorum

toxicity'nin girişi çok güzel. introsu, piyanonun en sol ucundaki do ve la notasıyla çalınıyor..

Yorum

valla gelseler sallarlar ortalıgı ozman ne ermeni sorunu kalır ne başka bişe

Yorum

adamların politikasından nefret ediyorum ama gruptan nefret etmiyorum yanlış anlaşılmasın istenen de bu zaten türklerin bu gruptan nefret etmeleri kin duymaları dolayısıyla da ermenilere kin duymaları sonuç olarak ermenilerin ezik duruma düşürüüp türklerin katil rolü üstlenmesi.İyi müzik yapıyolar ama bana hitap etmiyolar umarım ki bu sorun sonsuza kadar böyle devam etmez ve artık bütün dünya gerçeğin farkına varır başta kukla gibi kullanılan ermeniler...

Yorum

eksik olsun şarkıları..........

Yorum

geçen gün hard diskimden bile sildim şarkılarını..hatta antisoad.org sitesine bile üye oldum..

ama arada aerials dinlemek geliyor içimden..müziği ırkçı suçlayıcı politikalar bile durduramıyor,bu da müziğin gücü bence..

Yorum

gelirlerse sahneye uçarım...kafayı gömerim o kıvırcık oğlana

Düzenleyen - Hurk on 16/10/2006 22:54:13

Yorum

abi bende snowblind e hastayım her an elim çalmak istio tabi okulda değilsem alıorm gitarı

Yorum

ya bu adamlara lanet olsun diyorum ama müzikleri çok kaliteli bi yanda vatanım bi yanda müzik çok fena ikilem de kaldım en güzeli şöyle diim A.T.W.A. spiders, aeirals,toxicity diim ama lanet olsun müzklerine diim

Yorum

Aerials süper.Ben o şarkıyla başka bir aleme transfer oluyorum.Hatta aklıma gelmişken açıp dinleyeyim.İyi oldu buraya gelmem

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X